Google+ Google 10 beneficii unice ale uleiului krilloil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

10 beneficii unice ale uleiului krilloil

By on March 27, 2013
10-beneficii-unice-ale-uleiului-krilloil

Uleiul krilloil, extras din creaturile marine asemanatoare crevetilor, este disponibil atat in forma pura cat si concentrata, fiind foarte benefica pentru starea generala de sanatata a oricui. Desi este similar cu alte uleiuri de peste, acest tip de ulei are calitati cu mult superioare.

Krill oil ofera un numar de beneficii reale, care suprind placut majoritatea oamenilor.

  1. Proprietati anti – inflamatoare. Administrat regulat, uleiul krilloil poate reduce si alina durerile incheieturilor si de spate, inflamatiile cauzate de artrita, osteoporoza si reumatism.
  2. Functionarea si dezvoltarea creierului. Colina si acizii grasi omega 3 imbunatatesc functionarea normala a creierului si functia de cunoastere, memorie si comportament.
  3. Regleaza colesterolul. Uleiul krilloil este capabil sa reduca nivelul de colesterol rau din corp. In plus, creste colesterolul bun cu pana la 43 %, de zece mai bine decat uleiul de peste.
  4. O piele mai frumoasa. Pe langa faptul ca ofera o infatisare si o atingere mai placuta a pielii, acest ulei reduce incidenta acneei, usureaza simptomele psoriazului si face pielea mai hidratata si mai neteda.
  5. Stare mentala buna. O cantitate adecvata de krilloil ajuta persoanelor care sufera de schimbari ale starilor de spirit, disfunctii mentale sau stres.
  6. Scade simtomele premenstruale. Lipsa de acizi grasi omega 3 in corp pot cauza simptome premenstruale severe.
  7. Combate semnele imbatranirii. Antioxidantii din krill oil imbunatatesc textura pielii si reduc ridurile, intaresc unghiile si ingroasa firul de par.
  8. Krill oil si barbatii. Colesterolul ridicat este o problema des intanita la barbatii in varsta. Uleiul krilloil are capacitatea de a scadea colesterolul fara ajutorul chimicalelor si fara efecte adverse.
  9. Copii: s-a descoperit ca acest ulei alina ADHD-ul copiilor.
  10. Caini: si cainii pot suferi de artrita. Astfel, uleiul le restaureaza mobilitatea si alina durerea.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *