Google+ Google 2 efecte pozitive ale uleiului de krilloil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

2 efecte pozitive ale uleiului de krilloil

By on April 29, 2013
2-efecte-pozitive-ale-uleiului-de-krilloil

Efectele pozitive ale uleiului de krilloil includ imbunatatirea sanatatii inimii, a nivelului de colesterol din sange, alinarea simptomelor cauzate de sindromul premenstrual, insa acestea nu se termina aici.

Alte doua efecte pozitive ale folosirii uleiului de krilloil sunt:

  1. Reducerea inflamatiilor: rezultatele unui studiu publicat in Jurnalul American de Nutritie a scos in evidenta efectele uleiului de krilloil asupra inflamatiilor cronice si asupra simptomelor artritei. Studiul a fost efectuat de Universitatea Vestica in colaborare cu Universitatea McMaster. Participantii au inclus 90 de pacienti diagnosticati cu conditii inflamatorii ca boli cardiovasculare, artrita reumatoida si/sau osteoartrita. Descoperirile au revelat ca uleiul de krilloil reduce durerea cu pana la 29 %, rigiditatea cu pana la 20 % si afectiunile functionale cu pana la 22 %. In plus, rezultatele au indicat ca uleiul de krilloil inhiba semnificativ inflamatiile si reduce simptomele artritei in cadrul unui tratament scurt pe o perioada de 7 – 14 zile.
  2. Functiile creierului: Un studiu efectuat de Universitatea din California sugereaza ca nivelurile scazute de omega 3, in special ale DHA si EPA pot contribui la declinul cognitiv. Descoperirile au indicat ca omega 3, consumat regulat, imbunatateste functiile cognitive. In plus, uleiul de krilloil contine antioxidantul puternic astaxantina – care are capacitatea rara de a trece bariera de sange a creierului si de a scapa corpul de radicalii liberi care pot cauza afectiuni cognitive.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *