Google+ Google 3 beneficii importante ale uleiului de krilloil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

3 beneficii importante ale uleiului de krilloil

By on April 28, 2013
3-beneficii-importante-ale-uleiului-de-krilloil
  1. Sanatate cardiovasculara: rezultatele unui studiu publicat in Jurnalul Colegiului American pentru Nutritie a raportat ca uleiul de krilloil poate reduce semnificativ inflamatiile care dauneaza inimii. Studiul a fost efectuat prin masurarea prezentei de proteine C-reactive din sange (CRP). O modalitate de a masura riscul de a dezvolta daune ale inimii este de a examina cantitatea de CRP a corpului. Participantii la studiu au fost divizati in doua grupuri: un placebo si unul cu ulei de krilloil. In timpul studiului, au fostmasurate nivelurile de CRP de trei ori, la inceput, dupa primele sapte zile si dupa 14 zile. Dupa sapte zile, CRP-ul grupului placebo a crescut la 15.7, respectiv 32 % dupa 14 zile. Grupul care administra uleiu de krilloil a avut nivelul de CRP redus cu 19 % dupa sapte zile si 29 % dupa 14 zile.
  2. Nivelul de colesterol: descoperirile dintr-un studiu efectuat la Universitatea din Montreal  au indicat faptul ca uleiul de krill scade nivelul de colesterol rau. Studiul a examinat 120 de pacienti care erau diagnosticati cu colesterol ridicat. Cercetarile au demonstrat ca prin administrarea a doar 500 mg de ulei de krilloil pe zi s-a obtinut o imbunatatirea a colesterolului de pana la 300 %.
  3. Simptomele premenstruale: s-a descoperit o legatura intre lipsa de omega 3 la femei si severitatea simptomelor premenstruale. De asemenea, s-a descoperit ca uleiul de krilloil reduce semnificativ dismenoreea si simptomele emotionale ale sindromului premenstrual. In plus, uleiul de krilloil a fost gasit ca fiind mult mai eficient decat uleiul de peste pentru controlarea completa a simptomelor premenstruale.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *