Google+ Google 5 motive sa alegi krill oil si nu ulei de peste - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

5 motive sa alegi krill oil si nu ulei de peste

By on April 27, 2013
5-motive-sa-alegi-krill-oil-si-nu-ulei-de-peste

Suplimentele cu omega 3 krill oil au mai multe beneficii decat uleiul de peste.

Daca momentan folosesti suplimente pe baza de ulei de peste, iti prezentam cinci motive pentru care sa le schimbi pe acestea cu suplimente krill oil.

  1. Omega 3 din krill oil sunt aceeasi acizi grasi omega 3, insa exista o diferenta majora: se absoarbe mult mai repede. Fara o astfel de absorbtie, omega 3 este probabil sa treaca prin tractul digestiv fara sa ofere beneficii corpului.
  2. Cand krill oil este procesat, acizii omega 3 se lipesc de fosfolipide. Din acest motiv, ele se ataseaza de membranele celulare delicate si adauga un strat protectiv impotriva radicalilor liberi care pot duce la distrugerea acestor celule.
  3. Uleiul de peste poate fi dur cu sistemul digestiv; acesta poate cauza arsuri ale stomacului sau indigestie. Uneori indigestia cauzata de uleiul de peste este prea dureroasa pentru continuarea tratamentului.
  4. Krill oil contine o concentratie mult mai ridicata de antioxidanti decat uleiul de peste obisnuit. Antioxidantii ajuta la intarirea sistemului imunitar, ajuntand corpul sa elimine radicalii liberi. Acestia ataca celulele si pot duce la boli care slabesc organismul si anumite tipuri de cancer.
  5. Krill oil este mult mai pur decat uleiul de peste. Pestele poate contine urme de mercur, contaminanti care elimina eficacitatea uleiului de peste. Krill oil a fost si este o forma mai pura de ulei care contine nutrienti puri si acizi ngrasi omega 3.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *