Google+ Google 5 motive sa alegi ulei de krill in locul uleiului de peste - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

5 motive sa alegi ulei de krill in locul uleiului de peste

By on July 2, 2013

Ambele suplimente, si cel pe baza de ulei de peste si cel pe baza de ulei de krill, sunt folosite pentru continutul de acizi grasi omega 3 si pentru efectele lor benefice in domeniul sanatatii si in scaderea colesterolului. Totusi, putine persoane sunt constiente de faptul ca uleiul de krill are mai multi omega 3 decat uleiul de peste si antioxidanti, fiind nevoie de o doza mult mai mica pentru aceleasi beneficii pe care le ofera si uleiul de peste.

5 motive sa alegi uleiul de krill in locul celui de peste

  1. Acest tip de ulei ofera o absorbtie mai buna a acizilor grasi esentiali omega 3. Contine acesti acizi sub forma de trigliceride, legat de fosfolipide, fiind structurate asemenea celor din corpul uman. Din acest motiv ele sunt absorbite mult mai usor si ajung mai repede in celule.
  2. Spre deosebire de suplimentele cu ulei de peste, uleiul de krill nu lasa un gust neplacut si nu creaza acid reflux cu aroma de peste. Majoritatea persoanelor care folosesc ulei de peste au probleme cu gustul care ramane dupa administrarea sa. Unele produse pot produce chiar si deranjari la stomac si balonari.
  3. Uleiul contine mult mai multi antioxidanti decat uleiul de peste, fiind totodata si o sursa foarte buna de vitamina A si vitamina E.
  4. Krillul din care se realizeaza extractul este recoltat din apele cele mai pure ale oceanului Antarctic, motiv pentru care nu contine pesticide, chimicale, mercur sau alte toxine.
  5. Uleiul de krill este sprijinit de numeroase studii clinice si teste care au demonstrat eficacitatea sa in scaderea colesterolului, imbunatatirea sistemului cardiovascular, protejarea inimii, eliminarea inflamatiilor si nu numai.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *