Google+ Google Administrare si efecte adverse ale krill oil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Administrare si efecte adverse ale krill oil

By on April 26, 2013
administrare-si-efecte-adverse-ale-krill-oil

Folosit pentru tratarea mai multor boli, alinarea durerilor cauzate de sindromul premenstrual si pentru mentinerea unei stari bune de sanatate, krill oil este un supliment alimentar care prezinta beneficii multiple, inclusiv mentinerea unei stari emotionale mai bune.

Mod de administrare al krill oil

Doza adecvata de administrare poate depinde de mai multi factori cum ar fi varsta utilizatorului, starea de sanatate si de alte conditii. In acest moment nu exista suficiente informatii stiintifice care sa determine o metoda de dozaj adecvata. Tineti minte ca produsele naturale nu sunt sigure in mod necesar, iar dozarea poate fi importanta. Asigura-te ca citesti instructiunile relevante de pe eticheta produsului si consulta medicul sau farmacistul inaintea utilizarii produsului.

Efecte adverse krill oil

Uleiul krilloil pare sa fie sigur pentru majoritatea adultilor cand este folosit pentru o perioada de timp limitata (pana la trei luni).

In cazul sarcinii si in timpul alaptarii: in aceste perioade nu se recomanda suplimente dietetice sau alimentare, motiv pentru care se recomanda evitarea produsului.

In cazul alergiilor fata de fructe de mare si peste: unele persoane care sunt alergice la acestea pot fii alergice si la suplimentele pe baza de krill oil. Se recomanda evitarea sau utilizarea atenta a produsului.

In cazul operatiilor chirurgicale se recomanda oprirea administrarii uleiului cu doua saptamani inainte de operatie pentru ca acesta poate incetini coagularea sangelui.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *