Google+ Google Am folosit Neptune Krill Oil 1000 mg pentru beneficiile sale - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Am folosit Neptune Krill Oil 1000 mg pentru beneficiile sale

By on July 2, 2013

„Uleiul de krill este o sursa foarte buna de acizi grasi esentiali omega 3. Are toate beneficiile pe care le are uleiul obisnuit de peste, dar fara <ragaieturile de peste> enervante care te bantuie ulterior. Emisiunea mea preferata dr Oz recomanda uleiul de krill in locul uleiului obisnuit de peste. Se spune ca este mult mai bun si mai eficient intr-o doza mult mai mica.”

„Urasc uleiurile de peste – pe toate. Fie imi dau indigestie, fie aroma continua de peste. Dupa parerea mea, uleiul de peste este pur si simplu dezgustator. Urasc si astaxantina derivata din alge, care, de asemenea, imi disturba tractul digestiv. De aceea am fost satisfacuta in momentul in care am auzit ca Neptune Krill Oil 1000 mg are toate beneficiile uleiului de peste, astaxantina, si nu are efectele de care vorbeam inainte. Nu au aparut nici gustul neplacut de peste, nici indigestie si nici probleme ale tractului digestiv. Si, pentru ca el contine si antioxidant, ofera si protectie UV naturala. Produsul este destul de ieftin si merita toti banii, mai ales daca urasti uleiul de peste, insa vrei toate beneficiile sale.”

Neptune Krill Oil 1000 mg are pret foarte bun si livrare rapida. Nu am intampinat probleme digestive, efecte adverse sau de inghitire. Voi continua sa comand de pe site si il recomand cu caldura si altora. Aveam o problema de disc, iar suplimentul m-a ajutat foarte mult la reducerea durerii si a inflamatiilor din spate, mult mai mult decat capsulele pe baza de ulei de peste.”
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *