Google+ Google Am redus colesterolul rapid cu uleiului de krill 1000 mg - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Am redus colesterolul rapid cu uleiului de krill 1000 mg

By on July 2, 2013

„Oamenii folosesc uleiul de krill din aceleasi motive pentru care folosesc suplimente cu ulei de peste, de seminte de in sau alti acizi grasi omega 3. Eu am folosit ulei de krill 1000 mg pentru reducerea colesterolului. Spre deosebire de uleiul de peste, acesta nu lasa gust sau reflux acid de peste, efecte advers comun al celorlalte suplimente. In plus, acesta contine o cantitate mai ridicata de astaxantina decat uleiul de peste.”

„Uleiul de krill 1000 mg este o companie in care am foarte multa incredere din cauza produselor de calitate pe care le creeaza. Aceste capsule sunt foarte mici si usor de administrat (usor mai mari decat o boaba de mazare). Acest tip de ulei este foarte bun de administrat pentru o sanatate buna pe termen lung.”

„Uleiurile omega 3 sunt in forma cea mai biodisponibila. Uleiul de krill 1000 mg are un pret rezonabil, mai ales comparandu-l cu alte suplimente cu acizi grasi omega 3. Nu contine substante contaminante si nu creaza ragaieli cu miros de peste, ca in cazul suplimentelor pe baza de ulei de peste.”

Neptune Krill Oil este un produs despre care am realizat ca este foarte important pentru sanatatea mea. Actioneaza foarte bine asupra hormonilor si starilor feminine, iar eu sunt in primii mei ani de menopauza. Vara trecuta am ramas fara supliment pentru trei saptamani si am devenit destul de deprimata. Dupa ce am reinceput sa folosesc iar, m-am simtit mult mai bine, la doar dupa doua zile. De atunci ma simt bine; sunt mirata de impactul pe care l-a avut asupra mea.”
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *