Google+ Google Beneficii in Sanatate ale Neptune Krill Oil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Beneficii in Sanatate ale Neptune Krill Oil

By on February 11, 2015

Neptune Krill Oil este un supliment alimentar care se foloseste de obicei pentru reducerea nivelului de colesterol, insa si pentru tratarea durerilor de articulatii si multe alte conditii de sanatate. Acesta este creat pe baza de ulei de krill care reprezinta cea mai bogata sursa de omega 3, chiar mai bogata decat uleiul de peste. In plus, spre deosebire de uleiul de peste obisnuit, omega 3 din uleiul de krill se absoarbe mai repede si mai usor, capsulele nu lasa un gust neplacut si nici alte astfel de efecte, si bineinteles da rezultate mai bune.

Ce beneficii in sanatate iti poate oferi Neptune krill Oil

In primul rand, Neptune Krill Oil regleaza nivelul de colesterol din sange (reduce colesterolul LDL si trigliceridele in timp ce ridica nivelul de colesterol HDL), ajuta la prevenirea artritei (in sensul ca poate reduce durerile de articulatii si inflamatiile acestora), ajuta la protejarea bolilor cardiovasculare, previne tensiunea arteriala ridicata, ajuta la reducerea stresului, a depresiei, a tulburarii bipolare si psihozelor, reduce sindromul premenstrual si al durerilor asociate cu aceasta, imbunatateste circulatia sanguina, imbunatateste sistemul imunitar si intareste rezistenta fata de infectii. Acestea sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le are uleiul de krill si Neptune Krill Oil asupra sanatatii.

Neptune Krill Oil foloseste o formula unica si naturala si nu contine substante aditive sau de umplere care sa dauneze sanatatii sau sa provoace efecte secundare nedorite. Acest supliment alimentar contine doar ingrediente naturale si nu contine aditivi motiv pentru care poate fi folosit de persoane din toate categoriile de varsta. Se recomanda totusi citirea instructiunilor de utilizare pentru a administra suplimentul in functie de conditia proprie. Neptune Krill Oil este in prezent singurul produs pe baza de ulei de krill din Romania care sa aiba o concentratie atat de ridicata de ulei.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About deya_dee7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *