Google+ Google Beneficiile principale ale krill oil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Beneficiile principale ale krill oil

By on April 25, 2013
beneficiile-principale-ale-krill-oil

S-ar putea sa fii auzit vorbindu-se despre beneficiile suplimentelor cu uleiul krilloil.

Desi acestea sunt destul de multe, ti le vom prezenta pe cele mai importante beneficii krill oil:

  1. Krill oil ajuta la scaderea nivelului de colesterol. Aceasta este din cauza continutului de omega 3 care functioneaza prin incurajarea sangelui sa scada colesterolului in mod natural. Uneori, persoanele cu citiri ridicate ale colesterolului pot vedea rezultate scazute dupa ce au administrat suplimente cu ulei krilloil pentru cateva luni, pe langa dieta si exercitii.
  2. Acizii omega 3 din krill oil actioneaza ca agent anti – inflamator. Acest lucru ajuta la alinarea durerii cauzate de artrita la incheieturi. Persoanele care sufera din cauza durerilor provocate de artrita pot beneficia de pe urma administrarii regulate a krill oil.
  3. Acizii grasi omega 3 din uleiul krilloil sunt substante nutritive sanatoase pentru inima, motiv pentru care ajuta si la scaderea nivelului de colesterol si la reducerea inflamatiilor. In plus, acesti acizi ajuta si la mentinerea curata a venelor si a arterelor care inconjoara sistemul cardiovascular.
  4. Uleiul krilloil contine un nivel ridicat de antioxidanti care actioneaza impreuna cu omega 3 ca substante nutritive care combat procesul de imbatranire. Ajuta si la promovarea sanatatii celulare si la reducerea daunelor pielii cauzate de mediul inconjurator.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *