Google+ Google Beneficiile uleiului de krilloil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Beneficiile uleiului de krilloil

By on April 24, 2013
beneficiile-uleiului-de-krilloil

Datele clinice au demonstrat ca uleiul de krilloil pare sa posede numeroase beneficii si are capacitatea de a proteja inima, de a scadea nivelul de colesterol, de a alina simptomele premenstruale, combate inflamatiile, optimizeaza capacitatile creierului, combate procesul de imbatranire si imbunatateste starea generala de sanatate si de spirit.

In zilele noastre, suntem cu totii constienti cat de important este sa includem acizi grasi Omega 3 in dietele noastre. Uleiul de krilloil este o sursa fantastica de omega 3, mai ales EPA si DHA, doi acizi grasi esentiali de care are nevoie corpul pentru a-si mentine sanatatea excelenta.

Uleiul de krilloil contine un stoc bogat de astaxantina, un pigment rosu care se gaseste in fructe de mare cum e krillul, crevetii, homarul, crabi si alte astfel de surse. Astaxantina este cunoscut ca un puternic antioxidant care poate ajuta corpul la eliminarea radicalilor liberi care contribuie la boli si afectiuni variate. Astaxantina este cunoscuta si pentru capacitatea sa de a intarzia procesul de imbatranire.

Si mai bine de atat: structura de omega 3 din uleiul de krilloil este legata impreuna intr-o forma diferita de cea a uleiului de peste. Acizii grasi esentiali din uleiul de peste este format sub forma trigliceridelor, in timp ce uleiul de krilloil este sub forma fosfolipidelor – aceeasi structura ca a celor de grasime din corpul uman. Astfel, absorbtia de omega 3 este mult mai rapida si mai usoara.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *