Google+ Google Ce contin Suplimentele cu Ulei de Krill - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Ce contin Suplimentele cu Ulei de Krill

By on February 10, 2015

Despre suplimentele cu ulei de krill si acizi grasi omega 3

Uleiul de krill din Antarctica, desi nu este inca atat de bine cunoscut sau popular, contine un amestec foarte nutritiv de acizi grasi omega 3, antioxidanti si colina. In doar cativa ani, uleiul de krill va deveni probabil un supliment sau un aditiv alimentar foarte popular. In primul rand, uleiul de krill contine acizi grasi omega 3 fiind printre cele mai cercetate substante nutritive din suplimente din toata lumea. Acizii grasi omega 3 care se gasesc in uleiul pur de krill sunt in predominanta EPA si DHA – aceiasi acizi grasi care se gasesc in pestele de apa rece cum sunt si somonul, macroul, heringul si sardinele.

Omega 3 au fost studiate pentru multi ani pentru efectele lor asupra a miriade de conditii de sanatate, inclusiv sanatatea cardiaca (reducerea colesterolului, sanatatea coronara a inimii, infarctul miocardic si altele), astm, inflamatii, boli auto imune, depresie, dezvoltarea creierului si a retinei la copii, anti imbatranire si multe altele. In prezent exista mai mult de o mie de lucrari stiintifice publicate asupra acizilor grasi omega 3. Numeroase organizatii profesionale, cum este si Asociatia Americana pentru Inima, recomanda acum consumul acizilor grasi omega 3.

In prezent exista ulei de krill lichid, care nu are miros si nici gust, care poate fi adaugat in diferite bauturi pentru sportivi, energizante, cat si in produse lactate.
Uleiul de krill contine doze mai mari de acizi grasi omega 3 EPA si DHA decat uleiul clasic de peste. Cu toate acestea, este important sa intelegem ca omega 3 din uleiul de krill este unit cu fiosfolipidele, spre deosebire de trigliceride. Se crede ca acest lucru ii ofera uleiului de krill atributele biologice unice cand este folosit pentru consumul uman pentru ca se absoarbe mai repede in circulatia sanguina.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About deya_dee7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *