Google+ Google Ce contine uleiul de krilloil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Ce contine uleiul de krilloil

By on April 23, 2013
ce-contine-uleiul-de-krilloil

Intelegand ce contine suplimentul pe baza de ulei de krilloil te va ajuta sa vezi de ce este mult mai bun decat alternativele. Este esential sa inveti de ce corpul are nevoie de aceste ingrediente si ce fac ele pentru a te ajuta sa iti mentii sanatatea.

Krill sunt niste crustacee mici asemanatoare crevetilor. Se gasesc in numere foarte mari in apele reci ale oceanului. Desi krillul poate fi consumat de unul singur, marea majoritate dezvolta  suplimente pe baza de ulei krilloil.

Acizi grasi omega 3

Marea majoritate a oamenilor a auzit de beneficiile uleiului de peste care este relativ bogata in acizi grasi omega 3. De fapt, uleiul krilloil este o sursa mult mai buna si mai accesibila de omega 3. Aceasta este pentru ca se ataseaza de fosfolipide, un tip de grasime care se gaseste in membranele celulelor. Exista doua tipuri diferite de acizi grasi, EPA si DHA, ambele sunt necesare. Acizii grasi omega 3 sunt necesari pentru metabolismul celulelor si repararea lor. Sunt eficienti si pentru alinarea durerilor incheieturilor si reducerea inflamatiilor.

Fosfatidilcolina este un tip de lipide esentiale pentru sanatatea celulelor si pentru a reduce daunele cauzate de oxidare in corp. Astaxantina este un ingredient major al uleiului krilloil.

Este un antioxidant de culoare rosie care se poate gasi si in somon si alte tipuri de organisme.

Cantitatea de astaxantina este mult mai ridicata in uleiul krilloil decat in alte surse.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *