Google+ Google Ce crede dr Oz despre uleiul krilloil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Ce crede dr Oz despre uleiul krilloil

By on March 27, 2013
ce-crede-dr-oz-despre-uleiul-krilloil

Dr Oz a devenit unul dintre cei mai cunoscuti doctori, iar multe persoane depinde de analizele sale medicale si suplimentele alimentare cand vine vorba de cautarea substantelor care ii poate ajuta sa se simta si sa arate mai bine.

Dr Oz a dezvaluit recent descoperirile proprii despre uleiul krilloil si a declarat ca acesti acizi grasi omega 3 sunt importanti pentru incheieturi, vedere, inima, piele, creier, scaderea colesterolului rau si imbunatatirea fertilitatii. In plus, actioneaza si ca substante anti – inflamatoare si anti – imbatranire.

O doza zilnica de omega 3 poate beneficia tuturor partilor corpului tau. Dr Oz a trecut acizii omega 3 in lista sa de cinci vitamine critice pe care femeile trebuie sa le consume pentru propria lor sanatate si pentru dezvoltarea sanatoasa a copiilor lor, in cazul celor care sunt insarcinate sau care alapteaza. Cele trei tipuri de omega 3 sunt ALA sau acidul alfa – linoleic, DHA sau acidul docosahexaenoic si EPA sau acidul eicosapentaneoic. O doza zilnica de 600 – 100 mg de DHA poate oferi pacientului multe beneficii, iar uleiul krilloil o contine.

Potrivit Dr Oz, uleiul krilloil este atat de puternic incat este mai bun decat uleiul de peste. Cand vine vorba sa alegi intre ulei de peste, ulei de alge si uleiul krilloil trebuie sa intelegi ca absorbtia superioara ii da posibilitatea uleiului kriloil de a oferi mai multe beneficii in cantitati mai mici.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *