Google+ Google Ce trebuie sa stii despre krill oil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Ce trebuie sa stii despre krill oil

By on March 27, 2013
ce-trebuie-sa-stii-despre-krill-oil

Krillii sunt creturi marine care seamana cu crevetii si au aproximativ 1- 6 centimetri lungime.

Traiesc si in ocean si se hranesc in mare parte cu fitoplankton. Sunt in lantul trofic inferior si sunt consumati de balene, foci, pinguini si pesti.

Krill oil care se gaseste natural in krill este extras si vandut ca supliment nutritional, sub forma unor capsule. Acesta contine acizi grasi esentiali omega 3, motiv principal pentru care au devenit atat de populare ca suplimente nutritionale.

Un alt motiv pentru care krill oil este atat de popular este pentru ca acesta contine un antioxidant numit astaxantina. Algele consumate de krill produc pigmentii rosii care ofera krillului si altorcrustacee culoarea roz – rosiatica.

Antioxidantii ne protejeaza celulele de daunele provocate de radicalii liberi, substante instabile care sunt considerate responsabile pentru dezvoltarea anumitor boli cronice. Spre deosebire de alti antioxidanti, astaxantina trece de bariera sange – creier, unde ajuta la protejarea ochilor, a creierului si a  sistemului nervos central.

De ce folosesc oamenii krill oil

Oamenii folosesc acest tip de ulei din acelasi motiv pentru care folosesc si ulei de peste, ulei de seminte de in si alti acizi grasi omega 3. Spre deosebire de uleiul de peste, krill oil nu cauzeaza un gust neplacut sau arsuri abdominale, efecte adverse obisnuite ale uleiului de peste.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *