Google+ Google Cinci diferente majore intre uleiul de krill Neptune Krill Oil si alte uleiuri de peste - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Cinci diferente majore intre uleiul de krill Neptune Krill Oil si alte uleiuri de peste

By on November 5, 2013
cinci-diferente-majore-intre-uleiul-de-krill-neptune-krill-oil-si-alte-uleiuri-de-peste

Neptune Krill Oil este un extract de temperatura joasa a krillului antarctic (Euphasia superba), care se gaseste in abundenta, si contine fosfolipide unice omega 3 (EPA si DHA). Este bogat si in antioxidanti ca vitamina A, vitamina E si astaxantina, avand o valoare pe scara ORAC de 378 (de 300 de ori mai mult ca vitamina A si vitamina E si de 48 de ori mai puternic decat majoritatea uleiurilor de peste).

  1. Spre deosebire de suplimentele cu ulei de peste, uleiul de krill Neptune Krill oil nu lasa un gust neplacut si nu creaza acid reflux cu aroma de peste. Majoritatea persoanelor care folosesc ulei de peste au probleme cu gustul care ramane dupa administrarea sa. Unele produse pot produce chiar si deranjari la stomac si balonari.
  2. Acest ulei din krill cu omega ofera o absorbtie mai buna a acizilor grasi esentiali omega
  3. Contine acesti acizi sub forma de trigliceride, legat de fosfolipide, fiind structurate asemenea celor din corpul uman. Din acest motiv ele sunt absorbite mult mai usor si ajung mai repede in celule.
  4. Krillul din care se realizeaza extractul este recoltat din apele cele mai pure ale oceanului Antarctic, motiv pentru care nu contine pesticide, chimicale, mercur sau alte toxine.
  5. Neptune Krill Oil contine mult mai multi antioxidanti decat uleiul de peste, fiind totodata si o sursa foarte buna de vitamina A si vitamina E.
  6. Uleiul de krill Neptune Krill Oil este sprijinit de numeroase studii clinice si teste care au demonstrat eficacitatea sa in scaderea colesterolului, imbunatatirea sistemului cardiovascular, protejarea inimii, eliminarea inflamatiilor si nu numai.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *