Google+ Google Cine poate Folosi Suplimente pe Baza de Ulei de Krill - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Cine poate Folosi Suplimente pe Baza de Ulei de Krill

By on February 13, 2015

Folosit in fiecare zi suplimentul pe baza de ulei de krill iti ofera nutrienti esentiali ca acizii grasi grasi omega 3. Acesti nutrienti sunt benefici pentru aproape toata lumea pentru ca ajuta la intarirea sistemului imunitar, imbunatateste creierul si ofera si multe alte beneficii. Una dintre caracteristicile cele mai bune este prezenta antioxidantilor de pe urma carora castiga cu totii. Administrarea corecta a suplimentului pe baza de ulei de krill asigura cantitatea optima a acestor substante nutritive benefice. Daca oamenii ar avea o dieta echilibrata care ar contine varietatea de alimente necesare pentru mentinerea sanatatii, nu ar fi necesare suplimentele care au rolul de a umple aceste goluri.

Cine poate folosi  suplimentului pe baza de ulei de krill

  • Persoanele cu risc crescut de a dezvolta boli cardiovasculare. Omega 3 din continutul uleiului ajuta la scaderea nivelului de colesterol. In niveluri ridicate, colesterolul poate cauza depozitarea de placa in vene si artere, care poate duce la boli cardiovasculare. Scaderea colesterolului semnifica deci ca aceste depozitari sa fie reduse.
  • Persoanele care sufera de artrita. Acizii grasi omega 3 reduc inflamatiile din articulatii si tesuturi cauzate de artrita.
  • Uleiul din krill ofera beneficii creierului, creste functiile cognitive.
  • Persoanelor cu un sistemul imunitar slabit. Antioxidantii din uleiul de krill vor actiona pentru intarirea imunitatii si pentru a combate radicalii liberi care pot ataca celulele si pot cauza boli destul de serioase, printre care si anumite tipuri de cancer.

In plus, spre deosebire de capsulele clasice cu ulei de peste, aceste suplimente pe baza de ulei de krill, se pot inghiti mai usor si nu trebuie administrate la fel de multe capsule.




Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About deya_dee7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *