Google+ Google Compozitie Neptune Krill Oil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Compozitie Neptune Krill Oil

By on February 14, 2015

Cu siguranta ai auzit cat de benefice sunt produsele pe baza de ulei de peste. Dar poate nu ai auzit ca uleiul de krill este mult mai potent si mai eficient decat suplimentele clasice pe baza de ulei de peste. Un astfel de produs este si Neptune Krill Oil, produs original fabricat in Canada, care contine cea mai mare concentratie de ulei de krill din toate produsele care exista in prezent in Romania.

Compozitie Neptune Krill Oil
Doza zilnica de Neptune Krill Oil este de doua capsule pe zi, in total fiind 1000 mg. O doza, adica o capsula de 500 mg contine 200 mg fosfolipide, 150 mg  de acizi grasi omega 3, 50 mcg de acizi grasi omega 9, 10 mg de acizi grasi omega 6, 37 de mg de colina, 0.63 mg de astaxantina, 50 UI de vitamina A, 0.25 UI de vitamina E.

In functie de motivul pentru care folositi suplimentul, acesta are doua moduri diferite de administrare. In cazul in care il folositi pentru reducerea nivelurilor de colesterol si trigliceride, se recomanda cate doua capsule in fiecare zi pentru o perioada de 3 luni. In cazul in care folositi suplimentul pentru dureri articulare, se recomanda sa se administreze cate o capsula pe zi. Pentru ca acestea sa aiba efecte benefice maxime, se recomanda sa fie administrate impreuna cu micul dejun.

Formula unica a Neptune Krill Oil este complet naturala si are efect benefic pentru toate persoanele care il incearca, indiferent de varsta acestora. De asemenea, este un produs complet original, se fabrica doar in Canada, iar singurul site de pe care se poate comanda la un pret avantajos este la www.krilloil-neptune.ro. Folosind acest produs, puteti fi siguri ca nivelul de colesterol va scadea in urma tratamentului.

Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About deya_dee7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *