Google+ Google Cum functioneaza krill oil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Cum functioneaza krill oil

By on March 27, 2013
cum-functioneaza-krill-oil

Cu krill oil obtii toate componentele necesare pentru o stare buna de sanatate a organismului si a functiilor mentale: omega 3, omega 6, omega 9, astaxantina (antioxidant) si fosfolipide.

Astfel, unul dintre beneficiile krill oil este vigilenta mentala si puterea marita de concentrare.

DHA sau acidul docosahexaenoic si fosfolipidele sunt substante esentiale de care nevoie creierul pentru dezvoltare si pentru functiile cognitive. Spre deosebire de uleiul obisnuit de peste, krill oil are capacitatea de a a ajunge mai usor si mai eficient la nivelul creierului.

Cu krill oil este mai scazut riscul de a dezvolta probleme cardiovasculare. Acest lucru este realizat si prin reglarea nivelului de colesterol, mentinerea arterelor curate si pentru ca actioneaza ca anti – inflamator. Anumite studii clinice efectuate pe pacienti diagnosticati cu colesterol ridicat au dezvaluit ca uleiul krilloil ajuta la reducerea semnificativa a acestuia, chiar mai mult decat uleiul de peste obisnuit.

Krill oil te ajuta sa te mentii activ. Multe persoane au probleme cu artrita, osteoporoza sau reumatismul. Uleiul de krilloil pastreaza sanatoase articulatiile, controleaza inflamatiile si neutralizeaza radicalii liberi responsabili.

Tot din cauza neutralizarii radicalilor liberi, krill oil te ajuta sa amani procesul de inaintare in varsta. Radicalii liberi sunt moleculele care pot deteriora ADN-ul si celule ale corpului, provoaca imbatranirea prematura a pielii a organelor si pot cauza probleme de sanatate ca diabet, boli cardiace, cancer, degenerarea creierului. Antioxidantii din acest ulei ii neutralizeaza si ii face inofensivi.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *