Google+ Google Cum sa alegi cel mai bun produs krill oil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Cum sa alegi cel mai bun produs krill oil

By on March 27, 2013
cum-sa-alegi-cel-mai-bun-produs-krill-oil

Krill oil este indubitabil cea mai buna sursa de acizi grasi omega 3, fosfolipide si antioxidanti.

Insa, doar aceste informatii nu sunt suficiente. O persoana trebuie sa stie si cum sa aleaga cel mai bun produs pe baza de krill oil din variantele disponibile. Sunt mai multe companii producatoare care afirma ca produsele lor sunt cele mai bune. Totusi, consumatorii trebuie sa se protejeze de astfel de afirmatii nefondate si sa afle mai multe detalii, mai ales cand vine vorba de sanatatea lor.

Pentru a opta pentru cel mai bun produs cu krill oil trebuie sa studiezi atent eticheta produsului si trebuie sa iei in considerare trei aspecte importante inaintea achizitionarii produsului. Acestea includ marimea capsulei, cantitatea de fosfolipide si pretul suplimentului.

  1. Marimea capsulelor. Capsulele pot veni in diferite forme, de la 500 mg la 1000 mg. Totusi, ar trebui alese capsulele gel de 1000 mg pentru ca sunt mai usor de inghitit si pentru ca sunt mai putine sanse sa se sparga. Acest lucru apare pentru ca fosfolipidele interactioneaza cu zona gelatinoasa interioara si pot cauza erodari. Astfel, prospetimea produsului poate fi compromisa daca exista sparturi.
  2. Cantitatea de astaxantina din krill oil este un element foarte important. Beneficiile astaxantinei sunt deja bine cunoscute in comunitatea medicala. Cu cat mai multa astaxantina in produs cu atat mai multe beneficii vei avea din partea uleiului krilloil.
  3. Pretul. Este de la sine inteles faptul ca cele mai bune lucruri din lume vin si cu un pret. Suplimentele pe baza de ulei krilloil sunt ceva mai costisitoare decat uleiul obisnuit de peste, insa procesarea krillului este mai dificila decat cea a pestelui.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *