Google+ Google Cum se Administreaza Uleiul de Krill - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Cum se Administreaza Uleiul de Krill

By on February 15, 2015

Cercetarile clinice au dezvaluit ca uleiul de krill poate avea efecte pozitive asupra mai multor aspecte ale sanatatii. Omega 3, ca re sunt prezente si in uleiul de krill, sunt foarte importante pentru sanatate. Acestea sunt vazute ca nutrienti vitali, iar cei oferiti de acest ulei sunt diferite de cele din uleiul de peste si alte alimente pentru ca se absorb mai repede.
Folosit pentru tratarea mai multor boli, alinarea durerilor cauzate de sindromul premenstrual si pentru mentinerea unei stari bune de sanatate, uleiul de krill este un supliment alimentar care prezinta beneficii multiple, inclusiv mentinerea unei stari emotionale mai bune.

Mod de administrare al uleiului de krill
Doza adecvata de administrare poate depinde de mai multi factori cum ar fi varsta utilizatorului, starea de sanatate si de alte conditii. In acest moment nu exista suficiente informatii stiintifice care sa determine o metoda de dozaj adecvata. Tineti  minte ca produsele naturale nu sunt sigure in mod necesar, iar dozarea poate fi importanta. Asigura-te ca citesti instructiunile relevante de pe eticheta produsului si consulta medicul sau farmacistul inaintea utilizarii produsului.

Efecte adverse ale uleiului de krill
Uleiul de krill pare sa fie sigur pentru majoritatea adultilor cand este folosit pentru o perioada de timp limitata (pana la trei luni).
In cazul sarcinii si in timpul alaptarii: in aceste perioade nu se recomanda suplimente dietetice sau alimentare, motiv pentru care se recomanda evitarea produsului.
In cazul alergiilor fata de fructe de mare si peste: unele persoane care sunt alergice la acestea pot fi alergice si la suplimentele pe baza de ulei de krill. Se recomanda evitarea sau utilizarea atenta a produsului.
In cazul operatiilor chirurgicale se recomanda oprirea administrarii uleiului de krill cu doua saptamani inainte de operatie pentru ca acesta poate incetini coagularea sangelui.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About deya_dee7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *