Google+ Google De ce e krill oil mai bun decat uleiul de peste - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

De ce e krill oil mai bun decat uleiul de peste

By on March 27, 2013
de-ce-e-krill-oil-mai-bun-decat-uleiul-de-peste

Nu exista dubii ca vei beneficia de pe urma administrarii unui ulei de peste de calitate ridicata.

Insa, spre deosebire de uleiul de peste, krill oil are avantaje clare in mai multe feluri clare. Vei acorda corpului tau acelasi sistem multifunctional si benefic pe care il ofera si uleiul de peste si chiar mai mult de atat.

Krill oil se absoarbe mult mai repede decat uleiul de peste.

Adica, poti lua cam o cincime de doza – doua capsule mai mici in locul a zece mari. Fosfolipidele cresc biodisponibilitatea acizilor grasi omega 3, imbunatatesc ratia omega 3 si omega 6 si sprijina buna functionare a membranelor celulare.

Krill oil ofera protectia antioxidantilor. Astaxantina si un flavonoid marin te pot proteja de daunele provocate de radicalii liberi.

Acest tip de supliment nu contine substante poluante. Pentru ca krillul traieste la baza lantului trofic si este colectat departe de partile poluate ale oceanului, nu trebuie sa iti faci griji in privinta acumularilor nesigure de mercur, metale sau alte toxine care pot afecta uleiul de peste.

Krillul reprezinta o sursa reinnoibila. Ei exista in numere foarte mari in oceane si, pur si simplu, nu exista riscul ca acestea sa fie exterminate din cauza supraconsumului.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *