Google+ Google De ce este importanta scaderea colesterolului cu Neptune Krill Oil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

De ce este importanta scaderea colesterolului cu Neptune Krill Oil

By on November 4, 2013
de-ce-este-importanta-scaderea-colesterolului-cu-neptune-krill-oil

In zilele noastre, suntem cu totii constienti cat de important este sa includem acizi grasi Omega 3 in dietele noastre. Uleiul de krill Neptune Krill Oil este o sursa fantastica de omega 3, mai ales EPA si DHA, doi acizi grasi esentiali de care are nevoie corpul pentru a-si mentine sanatatea excelenta. Acest ulei contine un stoc bogat de astaxantina, un pigment rosu care se gaseste in fructe de mare cum e krillul, crevetii, homarul, crabi si alte astfel de surse. Astaxantina este cunoscuta ca un puternic antioxidant care poate ajuta corpul la eliminarea radicalilor liberi care contribuie la boli si afectiuni variate. Astaxantina este cunoscuta si pentru capacitatea sa de a intarzia procesul de imbatranire.

Uleiul de krill Neptune Krill Oil ajuta la scaderea nivelului de colesterol. Aceasta este din cauza continutului de omega 3 care functioneaza prin incurajarea sangelui sa scada colesterolului in mod natural. Uneori, persoanele cu citiri ridicate ale colesterolului pot vedea rezultate scazute dupa ce au administrat suplimente cu ulei krilloil pentru cateva luni, pe langa dieta si exercitii.

De ce este importanta scaderea colesterolului cu Neptune Krill oil

Un nivel ridicat de colesterol creste riscul de a dezvolta probleme cardiovasculare si de atac de cord. Aceasta conditie nu prezinta simptome sau semne, motiv pentru poate fi depistata doar in cazul examinarilor periodice. Din fericire, aceasta conditie poate fi prevenita cu ajutorul uleiului de krill Neptune Krill Oil. Pe langa faptul ca acesta va ajuta la reducerea colesterolului rau si a trigliceridelor, va creste nivelul de colesterol bun.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *