Google+ Google De ce folosesc oamenii krill oil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

De ce folosesc oamenii krill oil

By on April 20, 2013
http://www.ulei-krilloil.com/de-ce-folosesc-oamenii-krill-oil/

Krill oil provine din krill, creaturi foarte mici asemanatoare crevetilor care traiesc in apele reci ale oceanelor. Se considera ca acest tip de ulei are beneficii similare uleiului de peste.

De ce folosesc oamenii krill oil?

Krill oil contine EPA si DHA, aceiasi acizi grasi omega 3 din uleiul de peste, desi de regula in cantitati mai mici. Efectele uleiului krilloil nu au fost cercetate atat de detaliat ca cele ale uleiului de peste, insa cateva studii preliminare au sugerat ca uleiul krilloil poate fi superior in mai multe feluri. Acest tip de ulei poate fi absorbit mai repede de catre corp decat uleiul de peste.

Unul dintre studiile efectuate asupra krill oil a dscoperit ca acesta este mult mai eficient decat uleiul de peste in imbunatatirea nivelurilor de colesterol, trigliceride si glucoza din sange.

Un al studiu a descoperit ca uleiul krilloil, ca toate tipurile de omega 3 in general, poate imbunatati artrita reumatoida si simptomele osteoartritei ca durerea, rigiditatea si incapacitatea functionala. A scazut si nivelul proteinelor C – reactive, marker pentru inflamatiile din corp asociate cu bolile de inima.

In plus, krill oil pare sa aline simptomele sindromului premenstrual. Unul dintre studii a demonstrat ca femeile care il foloseau administrau mai putine analgezice. Deoarece studiile au dezvaluit ca acizii grasi DHA pot beneficia in dezvoltarea creierului unui copil, krill oil este administrat uneori de femeile insarcinate sau direct copiilor.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *