Google+ Google De ce sa alegi krill oil si nu ulei de peste - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

De ce sa alegi krill oil si nu ulei de peste

By on April 19, 2013
de-ce-sa-alegi-krill-oil-si-nu-ulei-de-peste
  1. Krill oil nu lasa un gust neplacut. Foarte multe persoane care folosesc suplimente pe baza de ulei de peste au probleme cu respiratia neplacuta de dupa, balonari, diaree sau un stomac deranjat. Krill oil nu ofera astfel de efecte adverse neplacute.
  2. Krill oil se absoarbe mult mai repede. Acesta este indubital sursa cea mai buna de acizi grasi omega 3. Contine un stoc bogat de EPA si DHA – chiar mai mult decat uleiul obisnuit de peste. In plus, acizii omega 3 din uleiul de peste este sub forma trigliceridelor, in timp ce in krill oil este sub forma de fosfolipide – adica aceeasi structura ca celulele de grasime din corpul uman. Astfel, absorbtia este mult mai rapida si mai usoara pentru ca nu trebuie sa aiba loc conversii ca in cazul uleiului de peste.
  3. Krill oil este un antioxidant mult mai puternic – de 54 de ori mai puternic decat uleiul obisnuit de peste. Krill oil este o sursa buna de vitaminele A, E si D, impreuna cu astaxantina, un antioxidant foarte puternic care protejeaza corpul de radicalii liberi si daunele celulare. Mai mult de atat, astaxantina are capacitatea unica de a trece bariera sange – creier si de a combate toxinele care pot duce la declinul cognitiv. Cercetarile independente au confirmat faptul ca uleiul krilloil contine antioxidanti de 54 de ori mai puternici decat uleiul obisnuit de peste.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *