Google+ Google De ce Sa alegi Neptune Krill Oil si nu Altceva - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

De ce Sa alegi Neptune Krill Oil si nu Altceva

By on February 16, 2015

De ce sa alegi Neptune Krill Oil si nu suplimente pe baza de ulei de peste

Majoritatea suplimentelor pe baza de ulei de peste contin omega 3, insa acestea sunt sub forma de trigliceride, in timp ce uleiul de krill contine omega 3 sub forma de fosfolipide si astfel se absorb mult mai usor de catre organismul uman. Neptune Krill Oil contine si vitaminele A, D si E, cat si astaxantina – un antioxidant foarte potent si benefic care are capacitatae de a trece bariera sange – creier si combate substantele care duc la anumite probleme cognitive (de exemplu dementa, boala Alzheimer si altele).

Spre deosebire de uleiul de peste, uleiul de krill are mai putine sanse sa contina substante chimice si toxine pentru ca, krillul este recoltat din apele curate si pure Antarcticii. O alta deosebire dintre Neptune Krill Oil si suplimentele pe baza de ulei de peste este ca suplimentul cu ulei de krill nu lasa un gust neplacut in gura si nu are nici alte astfel de efecte secundare – ceea ce ar trebui sa ii faca fericiti pe cei care nu adora gustul si mirosul de peste, insa au nevoie de efectele benefice ale acestora.

Un alt motiv pentru care uleiul de krill este mai benefic decat uleiul de peste este pentru ca, in urma studiilor, s-a demonstrat ca uleiul de krill are efecte benefice mai eficiente decat cel din urma.

De ce sa alegi Neptune Krill Oil si nu alt supliment pe baza de ulei de krill

In prezent, Neptune Krill Oil este produsul cu cea mai ridicata concentratie de ulei de krill din Romania si la cel mai bun pret. Fiind produs in Canada, este un produs original care foloseste o formula unica si contine doar ingrediente naturale.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About deya_dee7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *