Google+ Google Despre uleiul de krill Neptune Krill Oil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Despre uleiul de krill Neptune Krill Oil

By on November 3, 2013
despre-uleiul-de-krill-neptune-krill-oil

Krillul este un tip de creatura marina nevertebrata care seamana cu crevetii si reprezinta o sursa comuna de hrana pentru balene si numeroase alte animale marine. Uleiul derivat din krill este bogat in fosfolipide, baza de creare a membranelor celulare, cat si acizi grasi esentiali incluzand Omega 3, 6 si 9. Uleiul de krill Neptune Krill Oil este foarte stabil, nu prezinta continut de metale si este considerat mult mai eficient pentru corp decat capsulele normale pe baza de ulei de peste. Suplimentele pe baza de krill oil sunt usor de absorbit fiind sub forma unor capsule din gel.

Beneficiile uleiului de krill Neptune Krill Oil

  • Sprijinirea sistemului cardiovascular

  • Ofera sprijin nivelului sanatos de colesterol deoarece contine fosfolipide
  • Ajuta la mentinerea nivelului sanatos de trigliceride
  • Ofera sprijin pentru sanatatea incheieturilor pentru ca actioneaza ca agent anti – inflamator
  • Promoveaza functiile cerebrale
  • Contine astaxantina (antioxidant puternic)
  • Sprijina nivelul de insulina

Cu uleiul de krill Neptune Krill Oil obtii toate componentele necesare pentru o stare buna de sanatate a organismului si a functiilor mentale: omega 3, omega 6, omega 9, astaxantina (antioxidant) si fosfolipide. Astfel, unul dintre beneficiile uleiului de krill este vigilenta mentala si puterea marita de concentrare. DHA sau acidul docosahexaenoic si fosfolipidele sunt substante esentiale de care creierul nostru are nevoie pentru a se dezvolta si pentru functiile cognitive.

Spre deosebire de uleiul obisnuit de peste, krill oil are capacitatea de a a ajunge mai usor si mai eficient la nivelul creierului.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *