Google+ Google Diferenta dintre krill oil si uleiul de peste - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Diferenta dintre krill oil si uleiul de peste

By on April 18, 2013
diferenta-dintre-krill-oil-si-uleiul-de-peste

Mereu auzim de la experti despre beneficiile acizilor grasi omega 3. Desi pana recent uleiul de peste a fost cea mai comuna sursa de acizi grasi omega 3, stim si ca cercetarile au demonstrat ca exista o optiune mai buna si aceasta este krill oil. De fapt, acest tip de ulei are mult mai mult omega 3 si contine de 54 de ori mai multi antioxidanti decat uleiul de peste obisnuit.

Mai multi nutrienti in krill oil decat uleiul de peste

Uleiul de peste din somon, hering, ton, sardine si alte tipuri de peste contin o cantitate potrivita de omega 3. Uleiul de peste este si o sursa disponibila de hrana pentru ca sunt multe tipuri de peste din care se extrage uleiul. Din cauza gradului ridicat de accesibilitate, uleiul de peste este o sursa convenienta de suplimentare a omega 3. Insa, ceea ce nu stim multi dintre noi, este ca multe tipuri de peste contin substante contaminante ca mercur, metale si altele, lucru care nu le face potrivite pentru consumul uman. In ceea ce priveste krill oil acesta este extras din krill-ul care traieste in cele mai pure ape ale Antarcticii. Acestia sunt la baza lantului trofic, motiv pentru care nu acestea nu au cum sa contina niveluri periculoase de mercur sau alte substante contaminante.

Tot din acest motiv krill oil este benefic pentru protejarea inimii, scaderea nivelului de colesterol, imbunatatirea nivelului de energie, imbunatatirea memoriei, alinarea simptomelor cauzate de sindromul premenstrual si alinarea durerilor ale incheieturilor.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *