Google+ Google Diferenta dintre Neptune Krill Oil si alte produse - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Diferenta dintre Neptune Krill Oil si alte produse

By on July 2, 2013

Un brand de calitate care este eficient este Neptune Krill Oil. Cel mai bun lucru legat de acest produs este ca are propriul sau profil de acizi grasi esentiali. Majoritatea suplimentelor pe baza de ulei de krill contine acizi grasi omega 3, insa acesta contine si fosfolipide si omega 9. Avand in vedere continutul sau, s-a descoperit si prin studiile clinice ca acesta ajuta la sprijinirea confortului incheieturilor, a nivelurilor sanatoase de lipide si alinarea simptomelor cauzate de sindromul premenstrual. Procesul de productie urmareste reguli de calitate foarte stricte, motiv pentru care fiecare capsula este sigura si eficienta. De asemenea, produsul a fost testat pentru contaminante ca mercurul, metalele grele si alte substante poluante.

Pretul Neptune Krill Oil pentru un flacon de 60 de capsule difera in functie de marimea comenzii. In cazul in care efectuezi o comanda mai mare de doua flacoane, poti beneficia de transport gratuit, cat si reduceri substantiale la pretul total al suplimentului.

Diferenta din Neptune Krill Oil  si alte produse este in mare parte data de continutul superior al acestuia, originea sa, calitatea sporita si prospetime. Spre deosebire de alte produse, acesta este proaspat ambalat si trimis imediat catre dvs. Acesta este fabricat doar in Canada, fiind un produs original, care este realizat doar din krill proaspat recoltat din apele curate ale Antarcticului. In plus, acesta nu necesita procesare, lucru care ajuta la mentinerea substantelor nutritive intacte si la prospetimea sa. Ca perioada de valabilitate, acesta dureaza pana la doi ani si trebuie depozitate intr-un loc uscat si racoros.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *