Google+ Google Dr Oz iti ofera 3 motive sa incerci krill oil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Dr Oz iti ofera 3 motive sa incerci krill oil

By on March 27, 2013
dr-oz-iti-ofera-3-motive-sa-incerci-krill-oil

Intr-unul dintre episoadele emisiunii Dr Oz, acesta a scos in evidenta cateva motive pentru care krill oil reprezinta o sursa mai buna pentru acizii grasi esentiali omega 3, EPA si DHA, decat uleiul traditional de peste. Aceasta a fost o revelatia uimitoare, pentru ca uleiul de peste era de mult timp printre favoritele suplimente Dr Oz.

Motiv pentru care ne intrebam: ce a captat atentia Dr Oz si l-a facut sa isi schimbe pozitia?

Sunt trei motive pentru ca suplimentele krill oil sunt surse superioare de omega 3:

  1. Absorbtie mai buna: pe scurt, cercetarile au aratat ca uleiul krill oil se absoarbe mai repede de catre corp decat uleiul de peste. Acizii grasi omega 3 sunt eliberati in sange si apoi in celuele la o rata mai eficienta. Ca rezultat, vei consuma mai putin (capsule mai mici si mai usor de inghitit) si totusi vei savura beneficiile sanatoase ale uleiului.
  2. Astaxantina. Krill oil contine antioxidant carotenoid numit astaxantina. Uleiul de peste nu. Astaxantina este un antioxidant puternic cu o structura moleculara care o face mult mai eficace in neutralizarea radicalilor liberi.
  3. Se poate continua cu efecte minime asupra mediului. Acesta este un factor foarte important de luat in considerare. Promovarea sanatatii personale fara punerea in pericol a mediului inconjurator este cel mai bun scenariu dintre toate.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *