Google+ Google Dr Oz sprijina uleiul de krill pentru scaderea colesterolului - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Dr Oz sprijina uleiul de krill pentru scaderea colesterolului

By on July 2, 2013

Dr Oz este renumit pentru sfaturile pretioase din domeniul nutritiei sanatoase, ale slabirii si sanatatii cardiovasculare. Din acest motiv este printre cei mai respectati doctori si tot din acest motiv majoritatea persoanelor ii asculta sfaturile.

Dr Oz sprijina uleiul de krill pentru scaderea colesterolului. Aceasta conditie de sanatate poate fi foarte periculoasa si este factor principal pentru dezvoltarea bolilor cardiovasculare, cat si pentru alte boli. Uleiul de krill este un supliment alimentar care contine acizi grasi esentiali omega 3 si reprezinta cea mai bogata sursa naturala pentru acesti acizi pe care o putem folosi. In plus, acesta poate fi folosit de orice persoana cu varsta de peste 18 ani chiar si pentru perioade mai lungi de timp. Singurele persoane pentru care nu este recomandat produsul sunt copiii care sunt inca in crestere si persoanele care sufera de alergii fata de peste si/sau fructe de mare (care necesita acordul doctorului inainte de administrare).

Doza recomandata de dr Oz de ulei de krill este de 1000 mg pe zi, sub forma capsulelor din gel. O cura pentru scaderea colesterolului cu ajutorul acestui supliment este de aproximativ trei luni.

Bineinteles, din cauza concentratiei ridicate de acizi grasi omega 3 si a antioxidantilor, beneficiile uleiului de krill nu se opresc aici. Acesta are efecte pozitive si asupra artritei (alina durerile si inflamatiile asociate cu aceasta), reduce riscul de infarct, reduce durerile menstruale si sindromul premenstrual, protejeaza celulele si scade semnificativ riscul de aparitie a celulelor maligne, reduce stresul, simptomele depresiei, a tulburarii bipolare si a psihozei.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *