Google+ Google Efectele benefice ale krill oil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Efectele benefice ale krill oil

By on March 27, 2013
efectele-benefice-ale-krill-oil

Poate te intrebi de ce folosesc oamenii krill oil. Din acelasi motiv pentru care folosesc ulei de peste, ulei de seminte de in si alte suplimente pe baza de acizi grasi omega 3. Spre deosebire de uleiul de peste, krill oil nu lasa un gust neplacut si nu cauzeaza dureri abdominale. In plus, uleiul krill oil contine o cantitate mult mai mare de astaxantina decat uleiul de peste.

Cateva efecte pozitive pentru care este utilizat krill oil

  1. Colesterol ridicat. Acest tip de ulei este studiat ca remdiu natural pentru colesterolul ridicat. Intr-unul dintre studii, 120 de oameni au primit krill oil, ulei de peste sau placebo. Uleiul krill oil a redus colesterolul LDL (cunoscut ca cel rau) cu pana la 34 % si l-a crescut pe cel HDL (colesterolul cel bun) cu pana la 43 %, comparativ cu placebo. In comparatie, uleiul de peste a redus colesterolul LDL cu 4,6 % si la- crescut pe cel HDL cu 4.2 %. Krill oil a scazut si trigliceridele.
  2. Sindromul premenstrual. Cercetarile preliminare sugereaza ca krill oil poate reduce simptomele sindromului premenstrual.
  3. Artrita. Un studiu publicat in Jurnalul Colegiului American pentru Nutritie a examinat krill oil si a descoperit ca o doza de 300 mg pe zi este eficienta in reducerea simptomelor artritei si a inflamatiilor.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *