Google+ Google Informatii utile despre uleiul de krill din Neptune Krill Oil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Informatii utile despre uleiul de krill din Neptune Krill Oil

By on November 2, 2013
informatii-utile-despre-uleiul-de-krill-din-neptune-krill-oil

Doar uleiul de krill Neptune Krill Oil are anumite beneficii pe care nu le poti gasi in alte parti.

Acesta este unul dintre motivele pentru care este si recomandat de multi doctori si experti in nutritie. Cu acest supliment, vei putea mentine si un nivel echilibrat al colesterolului, al tensiunii, vei ajuta la scaderea aparitiei bolilor de inima si multe altele.

Uleiul de krill Neptune Krill Oil este un supliment alimentar cu un continut bogat de acizi grasi omega 3 si antioxidanti. Omega 3 sunt considerati acizi grasi esentiali pentru ca avem nevoie de ei pentru ca trupurile noastre sa functioneze normal. Pentru ca acizii grasi esentiali nu sunt produsi de catre corp sau nu sunt convertiti adecvat in forma de care avem nevoie, trebui sa ii luam prin intermediul dietei. Beneficiile antioxidantilor in sanatate includ eliminarea radicalilor liberi din circulatia sangvina si sunt implicati in prevenirea unui numar de conditii de sanatate cum e cancerul, bolile cardiovasculare, disfunctii ale sistemului imunitar, cataracta, boala Alzheimer’s, degenerarea maculara si multe altele.

Numeroase teste si studii din intreaga lume sustin ca uleiul de krill Neptune Krill Oil este cu mult superior uleiului de peste, atunci cand este vorba de eficienta sa. Suplimentele cu ulei de krill au rezultate superioare in cazul scaderii nivelului de colesterol rau, cresterea colesterolului bun, efecte pozitive asupra sistemului cardiovascular, protejarea inimii, alinarea inflamatiilor si imbunatatirea functiilor cognitive, amintind cateva dintre beneficiile sale. Pentru scaderea colesterolului, modul de administrare a uleiului de krill Neptune Krill Oil este de doua capsule pe zi, pentru o perioada de trei luni de zile.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *