Google+ Google Ingredientele uleiului krilloil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Ingredientele uleiului krilloil

By on March 27, 2013
ingredientele-uleiului-krilloil

Se stie ca in ultimul timp au existat multe discutii si dezbateri pe tema uleiului krilloil.

Publicatiile jurnalistice medicale si recomandarile anumitor doctori ii acorda o multitudine de beneficii in domeniul sanatatii. Daca te-ai saturat de tabletele pe baza de ulei de peste, de ce sa nu iei in considerare un supliment total nou, cu mai multe beneficii? Uleiul krilloil este plin de acizi grasi omega 3 si antioxidanti buni pentru sanatatea inimii. Acum vei descoperi si cat de benefic este acest tip de ulei pentru tine.

3 ingrediente pretioase ale uleiului krilloil

  1. Acizi grasi omega 3. Acest ulei are un continut bogat de acizi grasi omega 3. In mod normal, ei incarca sistemul imunitar in fata mai multor boli. In timpul sezoanelor racelilor si gripelor, foarte multe persoane considera acizii omega 3 ca aparare foarte buna pentru corp. In plus, acizii omega 3 poate ajuta la imbunatatirea functiilor creierului si pentru a reduce momentele de „senioritate”. Intr-un final, mai multe studii clinice au ajuns la concluzia ca omega 3 elimina riscul de a dezvolta boli de inima si ca pot preveni cancerul.
  2. EPA si DHA. Aceste doua sunt substante nutritive esentiale, insa mai mult pentru femei. Doctorii le numesc acid docosahexaenoic si eicosapentaenoic. De ce sunt importante pentru femei? Pentru ca alina simptomele premenstruale. Dara alte tipuri de medicamente, uleiul krilloil face perioadele lunare mult mai tolerabile.
  3. Astaxantina. Este un antioxidant care protejeaza corpul de diferite boli. Bineinteles, sunt si alte modalitati de a ofei corpului antioxidanti, insa krill oil contine concentratii mai ridicate.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *