Google+ Google Iti protejezi inima cu uleiul de krill Neptune Krill Oil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Iti protejezi inima cu uleiul de krill Neptune Krill Oil

By on November 1, 2013
iti-protejezi-inima-cu-uleiul-de-krill-neptune-krill-oil

Neptune Krill Oil este un supliment alimentar pe baza de ulei de krill, care are un continut ridicat de acizi grasi omega 3, omega 6 si omega 9, cat si un efect antioxidant puternic din cauza astaxantinei, vitaminele A si E. Forma sub care este disponibila suplimentul este un flacon care contine 60 de capsule, de cate 1000 mg.

Ce este uleiul de krill

Acest este extras din krillul Antarctic (Euphasia superba), un crustaceu zooplancton, asemanator cu crevetii. Sunt omniprezenti in oceane si sunt printre cele mai mai rezistente creaturi ale planetei.

Neptune krill oil contine acizi grasi omega 3, mai ales EPA si DHA, care ofera protectie impotriva factorilor de risc ai bolilor cardiovasculare, cum este colesterolul si trigliceridele (grasimi/lipide din sange). Rezultatele unuia dintre studiile efectuate asupra uleiului krilloil au demonstrat ca o doza zilnica de una – trei grame poate reduce eficient glucoza, colesterolul total, trigliceridele si colesterolul LDL, in timp ce creste colesterolul HDL, comparativ cu uleiul de peste. In plus, o doza de mentinere de 500 mg de krilloil a fost eficienta semnificativ pentru reglarea pe termen lung a lipidelor din sange.

Studiile clinice efectuate asupra Neptune Krill Oil au demonstrat ca acesta ofera protectie inimii, imbunatateste nivelul de lipide din sange, productia de energie, incheieturile si alte sisteme ale corpului. Acizii grasi esentiali sunt foarte importanti pentru sanatate. Ei reprezinta piatra de temelie a fosfolipidelor, iar acestea sunt piatra de temelie pentru membranele celulare – stratul protectiv al celulelor. Un echilibru de acizi grasi esentiali ofera sanatate celulelor, insa un dezechilibru poate duce la probleme critice de sanatate.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *