Google+ Google Korill cu Ulei concentrat de Krill - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Korill cu Ulei concentrat de Krill

By on February 17, 2015

Probabil ca stii deja ca uleiul de peste are foarte multe beneficii pentru sanatate. Uleiul de peste poate trata anumite conditii de sanatate si boli, pot ajuta pentru slabire, fertilitate, sanatatea pielii si multe altele. Toate acestea sunt din cauza continutului de acizi grasi sanatosi omega 3. Pe de alta parte, uleiul de krill are un continut mult mai bogat de omega 3 si beneficii mai eficiente. In plus, uleiul de peste poate contine substante contaminante spre deosebire de uleiul de krill.

Korill contine ulei concentrat de krill extras din apele curate si pure ale Oceanului Atlantic. Acest ulei este de 40 de ori mai eficace decat uleiul obisnuit de peste. Printre beneficiile Korill amintim ca acesta asigura optima functionare a sistemului cardiovascular, reglarea nivelului de trigliceride si colesterol, reduce riscul de a dezvolta boli de inima, ajuta la mentinerea tensiunii si reface acizii grasi esentiali si antioxidantii naturali ai corpului.

Spre deosebire de capsulele cu ulei de peste, Korill este usor de inghitit si nu lasa un gust neplacut. Astfel, este usor de administrat si sunt necesare mai putine capsule la o singura administrare decat in cazul capsulelor cu ulei de peste.

Mod de administrare Korill cu ulei concentrat de krill
Doza recomandata pentru administrarea de catre adulti a suplimentului Korill este de 1 – 3 capsule in fiecare zi. De obicei se recomanda pentru un tratament de minim trei luni, dupa care se ia o pauza de aproximativ doua saptamani. Acest tratament poate fi repetat de doua – trei ori pe an.

In cazul in care urmati deja un tratament pentru reglarea colesterolului, pentru o conditie a inimii sau pentru reglarea tensiunii, se recomanda consultarea medicului inainte de a incepe tratamentul pentru a regla doza necesara pentru nevoile proprii.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

Ultimele Cautari:

About deya_dee7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *