Google+ Google Krill oil – Intrebari si raspunsuri - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Krill oil – Intrebari si raspunsuri

By on April 16, 2013
krill-oil-intrebari-si-raspunsuri

Cum este diferit krill oil de uleiul de peste obisnuit?

Cercetarile continua sa arate cum krill oil depaseste uleiul de peste din mai multe motive, insa le vom prezenta pe cele mai importante. Krill oil nu contine substante contaminante pentru ca este extras din cele mai pure ape ale coastei Antarcticii. Acest tip de ulei nu prezinta efecte adverse cum fac multe produse pe baza de ulei de peste (de exemplu un gust neplacut dupa consum sau dureri abdominale). In plus, contine mai multi antioxidanti si substante nutritive. Spre deosebire de uleiul de peste care contine mai putini antioxidanti, iar structura acizilor omega 3 este sub forma trigliceridelor, uleiul krilloil este mult mai concentrat, iar structura omega 3 este sub forma fosfolipidelor ceea ce face absorbtia sa mult mai usoara si mai rapida.

Cum se administreaza krill oil?

Pentru rezultate optime, se recomanda administrarea a doua capsule pe zi, la micul dejun. In cazul copiilor de peste 6 ani, se recomanda o doza de o capsula pe zi.

Daca am alergie la fructe de mare? Mai pot administra krill oil?

Oricine prezinta alergii fata de fructe de mare sau peste nu ar trebui sa administreze krill oil fara a consulta medicul in prealabil. Acesta s-ar putea sa iti prescrie o alternativa de suplimente pe baza de omega 3.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *