Google+ Google Krill oil – partile pozitive si negative - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Krill oil – partile pozitive si negative

By on April 14, 2013
krill-oil-partile-pozitive-si-negative

Sunt atat de multe lucruri pozitive, insa are krill oil si parti negative de care ar trebui sa stii inainte sa il administrezi?

Krill oil, ca orice altceva ce ingeram, inclusiv apa, poate avea unele efecte negative. Este un lucru inteligent sa faci cercetari asupra suplimentelor sau pastilelor pe care te decizi sa le iei.

De multe ori efectele negative pe care le auzi despre krill oil sunt distribuite de competitie sau de cei care proclama ca detin produse mai bune. Insa trebuie sa stii toate faptele inainte sa iei o decizie in legatura cu orice doresti sa integrezi in dieta ta.

Adevarul este ca krill oil are foarte putine parti negative, insa sunt cateva care merita mentionate. Oamenii consuma antioxidanti si fosfolipipide continute de krill oil de sute de ani.

Alte componente ale krill oil sunt DHA, EPA, colina si astaxantina, care sunt toate substante sigure pentru consum si sunt vitale pentru sanatate. Uneori oamenii prezinta deficiente de aceste substante si trebuie suplimentate.

Cel mai mare dezavantaj al krill oil, care nu este atat de negativ la urma urmei, este ca nu este mereu bine sa fie administrat impreuna cu anticoagulante. Alte precautii sunt impotriva administrarii suplimentului in cazul in care persoana prezinta alergii fata de fructele de mare. In aceste cazuri, trebuie consultat medicul personal.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *