Google+ Google Krill oil pentru copii – intrebari si raspunsuri - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Krill oil pentru copii – intrebari si raspunsuri

By on March 27, 2013
krill-oil-pentru-copii-intrebari-si-raspunsuri

Unde as putea gasi informatii suplimentare legate de administrarea uleiului krill oil pentru copii cu varsta peste 3 ani?

In mod normal, nu se recomanda un tratament anume in cazul in care nu se cunosc suficiente informatii despre persoana in cauza. Avand in vedere ca krill oil este un supliment alimentar, acesta este potrivit pentru unii copii, iar altora poate nu li se potriveste. In orica caz, depinde foarte mult si dieta copilului. Totusi, nu exista studii sau teste care sa ateste ca ar exista riscuri in cazul in care un copil de peste trei ani ar administra una sau doua capsule pe saptamana, in cazul in care, suplimentul este acceptat si de medicul pediatru.

Care este doza de administrare pentru un copil de varsta de zece ani?

Pentru ca proprietatile si efectele krill oil nu au fost studiate suficient asupra copiilor, nu este cunoscuta doza exacta. Totusi, o capsula pe zi pentru un copil de zece ani nu prezinta niciun pericol.

Care este probabilitatea ca produsul sa afecteze negativ copilul meu?

In cazul in care o persoana sau un copil prezinta alergii fata de fructe de mare sau peste, acesta nu este indicat pentru consum, decat cu acceptul doctorului.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *