Google+ Google Krill oil si beneficiile sale bonus - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Krill oil si beneficiile sale bonus

By on April 15, 2013
krill-oil-si-beneficiile-sale-bonus

Utilizarea krill oil aduce cu sine scaderea nivelului de colesterol, sanatate mai buna a functiilor inimii, imbunatatirea nivelului de energie si nu numai. Printre beneficiile sale sunt incluse si capacitatea de a amana procesul de imbatranire si imbunatatirea starii generale de sanatate.

Cum actioneaza krill oil pentru a amana procesul de imbatranire 

Valorile Orac (capacitatea de absorbtie a radicalilor de oxigen) sunt folosite pentru a masura eficacitatea antioxidantilor. Numeroase teste Orac au demonstrat ca krill oil repara eficient celulele in stadiu de imbatranire comparativ cu alti antioxidanti. De fapt, testele independente de laborator au confirmat ca acest ulei are un nivel Orac de 431, in timp ce uleiul de peste are doar de 8.

Krill oil are o putere Orac de 50 de ori mai puternica decat uleiul de peste. Cercetarile au descoperit ca pacientii (in special femeile) care au folosit krill oil pentru trei luni au raportat o imbunatatire semnificativa a texturii pielii, a unghiilor si a parului. in plus, aceste femei au raportat si o reducere cu 60 % a ridurilor, cat si imbunatatirea nivelului de energie, stamina, stare de alerta mentala si concentrare.

Krill oil poate ajuta la imbunatatirea starii generale de sanatate prin intarirea sistemului imunitar, optimizarea functiilor rinichilor, prin reglarea nivelurilor hormonale ale corpului, imbunatatirea starii emotionale si de spirit, echilibrarea nivelului de glicemie si imbunatatirea energiei.

Adevarul este ca, krill oil este un necesar al dietelor zilnice pentru ca este plin de nutrienti vitali de care are nevoie corpul pentru a se mentine sanatos si plin de vitalitate.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *