Google+ Google Krill oil si starea de spirit - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Krill oil si starea de spirit

By on March 27, 2013
krill-oil-si-starea-de-spirit

Odata cu trecerea timpului, oamenii pot mai greu sa faca fata tuturor grijilor care ii preseaza in fiecare zi. Indiferent de cauza stresului, prea mult rezulta in stare de spirit negativa, care nu este un lucru bun. Tocmai din acest motiv tot mai multe persoane cauta metode a-si imbunatati starea de spirit pentru cat de mult timp este posibil.

A devenit un lucru cunoscut faptul ca uleiul de peste este o sursa foarte buna de acizi grasi omega 3, motiv pentru care atat de multe persoane folosesc suplimente cu ulei de peste. Totusi, in ciuda faptului ca uleiul de peste are o sursa buna de omega 3, krill oil este o sursa mult mai buna ai acestor acizi. Este clar deja ca uleiul krilloil este mult mai eficient in a oferi corpului acizii grasi esentiali omega 3 de care nevoie, cat si antioxidanti, motivele principale pentru care se foloseste si uleiul de peste.

In plus, krill oil este complet lipsit de substante poluante care se pot gasi in uleiul de peste.

Cand corpul nu contine suficienti acizi omega 3 sau fosfolipide, functiile mentale sunt afectate ducand la o stare negativa. Multe persoane cu schimbari de stari emotionale sau stari negative au descoperit ca prin consumul de krill oil au o stare de spirit mai buna.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *