Google+ Google La ce Se poate Folosi Suplimentul Korill - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

La ce Se poate Folosi Suplimentul Korill

By on February 18, 2015

Korill este un supliment pe baza de ulei de krill care reprezinta o modalitate noua de imbunatatire a sanatatii, de a te simti mai bine in viata de zi cu zi si de a trai o viata mai fericita si mai sanatoasa stiind ca esti protejat. De cand a fost descoperita capacitatea remarcabila a uleiului de krill de a oferi cantitati mari de omega 3 vindecatoare pentru corp, cercetatorii studiilor clinice au testat si cercetat in mod vigoros si repetat acest ulei pentru a vedea exact cat de eficient este pentru a ajuta la protejarea inimii, cresterea imunitatii, mentinerea nivelurilor sanatoase de colesterol si glicemie, promovarea unui ten sanatos si multe altele.

Korill este un supliment alimentar sub forma de capsule mici si sunt usor de inghitit, usor de administrat si nu lasa un refux gastric neplacut. Uleiul de krill este mut mai eficient si mai simplu de utilizat decat capsulele obisnuite pe baza de ulei de peste care sunt mai mari si mai greu de inghitit si lasa un gust neplacut. In plus, uleiul de krill contine mult mai multi antioxidanti, mai potenti, cat si mai usor de absorbit de corpul uman.

La ce se poate folosi suplimentul alimentar Korill
Acest supliment este benefic pentru reglarea nivelului de colesterol si mentinerea unui echilibru optim intre colesterolu HDL, cel bun, si LDL, cel rau. Ajuta la reducerea vascozitatii sangelui si poate mentine tensiunea arteriala la un nivel normal ajutand astfel la functionarea sistemului cardiovascular. Deoarece uleiul de krill contine DHA, acesta sprijina si functiile creierului si a vazului. Este recomandat pentru persoanele care a probleme cu colesterolul si nivelul de trigliceride, pentru cei care doresc sa isi mentina sanatatea inimii pe termen lung, pentru imbunatatirea functiei cognitive, cat si pentru mentinerea functiilor hepatice.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About deya_dee7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *