Google+ Google Motive sa folosesti uleiul krilloil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Motive sa folosesti uleiul krilloil

By on April 12, 2013
motive-sa-folosesti-uleiul-krilloil
  1. Uleiul krilloil ajuta la imbunatatirea functiilor creierului, mai ales rationarea cognitiva. Acizii omega sunt numit des si suplimente pentru creier dintr-un motiv foarte bun si anume pentru ca acestea ajuta la capacitatea de memorare si claritatea de gandire.
  2. Krilloil, bogat in antioxidanti, actioneaza pentru intarirea sistemului imunitar. Antioxidantii ajuta la prevenirea radicalilor liberi care pot cauza daune celulelor din corp. Acest tip de daune se pot dezvolta in anumite tipuri de cancer sau alte boli care slabesc organismul.
  3. Uleiul krilloil este benefic pentru femei pentru ca ajuta la prevenirea si tratarea simptomelor premenstruale (crampe abdominale, schimbari emotionale, dureri de cap, eruptii). Acesta poate fi administrat pe toata durata ciclului menstrual spre deosebire de alte suplimente bogate in omega.
  4. Acizii grasi omega 3 din krilloil ajuta corpului sa actioneze ca un strat protector in jurul membranelor celulare delicate. Tot din acest motiv ajuta si in prevenirea daunelor cauzate de radicalii liberi si actioneaza ca un antioxidant solid.
  5. Krilloil ajuta la reglarea glicemiei din sange si poate ajuta la tratarea diabetului si a hipoglicemiei. Acest lucru ajuta si in cazul sistemului imunitar pentru ca mentinerea glicemiei sub echilibru previne compromiterea imunitatii.
  6. Este mai benefic decat uleiul normal de peste pentru ca nu produce arsuri de stomac si nici nu lasa un gust neplacut in cavitatea bucala dupa consum.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *