Google+ Google Neptune Krill Oil din Gradina Sanatatii - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Neptune Krill Oil din Gradina Sanatatii

By on July 2, 2013

In ultimul timp au aparut destul de multe suplimente alimentare pe baza de ulei de krill, insa cel mai eficient si care contine cea mai mare concentratie este Neptune Krill Oil de 1000 mg din Gradina Sanatatii. Suplimentul este complet natural, motiv pentru care el poate fi folosit de orice persoana care doreste sa isi imbunatateasca starea de sanatate, fara sa isi faca griji in privinta efectelor adverse.

Din cauza concentratiei ridicate de extract de ulei de krill, Neptune Krill Oil va incepe sa aiba efect imediat dupa inceperea administrarii. Majoritatea celor care au folosit produsul au observat schimbari inca din primele zile de utilizare, efecte care au devenit tot mai intense dupa primele saptamani de administrare. Pentru persoanele care folosesc produsul pentru scaderea colesterolului rau, se recomanda o perioada de administrare de trei luni. In cazul celor care folosesc suplimentul pentru ameliorarea durerilor articulare, se recomanda o pastile pe zi, impreuna cu micul dejun pentru efect maxim.

Doza zilnica de Neptune Krill Oil este de 1000 mg pe zi si se administreaza cate doua pe parcursul unei zile. O capsula de 500 mg contine 200 mg fosfolipide, 150 mg acizi grasi omega 3, 50 mcg de acizi grasi omega 9, 10 mg de acizi grasi omega 6, 37 mg de colina, 0,63 mg astaxantina, 50 UI vitamina A si 0.25 UI vitamina E. Aceasta formula complet naturala a suplimentului este unica si functioneaza pentru toate persoanele care doresc sa isi imbunatateasca sanatatea, indiferent de varsta sau sex.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *