Google+ Google Neptune Krill Oil este o noua sursa de Omega 3 - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Neptune Krill Oil este o noua sursa de Omega 3

By on October 31, 2013
neptune-krill-oil-este-o-noua-sursa-de-omega-3

Cu totii stim ca acizii grasi esentiali omega sunt foarte importanti pentru ca ei nu pot fi produsi de catre corp. De fapt, majoritatea dietelor au un dezechilibru de omega 6. Acest lucru inseamna ca mai mult omega 3 in dieta este extrem de important pentru a corecta dezechilibrul.

Intocmai ca uleiul de peste, neptune krill oil contine atat acizi eicosapentanoici (EPA) cat si acizi docosahexanoici (DHA). Diferenta dintre uleiul de peste si cel de krilloil este modalitatea in care acestea sunt legate, in cazul uleiului de krill acestea fiind absorbite cu mai multa usurinta de catre organism.

Spre deosebire de uleiul obisnuit de peste, Neptune Krill Oil ofera o absorbtie mai buna a acizilor grasi esentiali omega 3.

Contine acesti acizi sub forma de trigliceride, legate de fosfolipide, fiind structurate asemenea celor din corpul uman. Din acest motiv ele sunt absorbite mult mai usor si ajung mai repede in celule.

Diferenta din Neptune Krill Oil si alte produse cu omega 3 este in mare parte data de ingredientele superioare ale acestuia, origine, calitatea sporita si prospetime. Spre deosebire de alte produse, suplimentul este proaspat ambalat si trimis imediat catre dvs. Acesta este fabricat doar in Canada, fiind un produs original, care este realizat doar din krill proaspat recoltat din apele curate ale Antarcticului. In plus, acesta nu necesita procesare, lucru care ajuta la mentinerea substantelor nutritive intacte si la prospetimea sa. Ca perioada de valabilitate, acesta dureaza pana la doi ani si trebuie depozitate intr-un loc uscat si racoros.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *