Google+ Google Neptune Krill Oil este remediu natural impotriva colesterolului - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Neptune Krill Oil este remediu natural impotriva colesterolului

By on October 30, 2013
neptune-krill-oil-este-remediu-natural-impotriva-colesterolului

Colesterolul ajuta la crearea noilor celule, separarea nervilor si producerea hormonilor. In mod normal, ficatul creeaza tot colesterolul de care are nevoie corpul. Insa colesterolul intra in corp si din surse dietetice, de exemplu din produsele pe baza animala ca lapte, oua si carne. Consumul ridicat de grasimi si zaharuri simple cresc si nivelul de colesterol. Prea mult colesterol in corpul tau este un factor major pentru dezvoltarea bolilor de inima.

Aceasta conditie nu prezinta semne sau simptome si, intr-un final, ea poate fi letala. De aceea este bine sa o prevenim sau sa o tratam cand si cum trebuie. Neptune Krill Oil este un supliment alimentar care ajuta la reducerea colesterolului rau si a nivelului de trigliceride din sange, in timp ce creste nivelul de colesterol bun. Acest lucru este realizat prin intermediul continutului sau bogat de acizi grasi esentiali omega 3. Omega 3 scad nivelul de trigliceride, un tip de grasimi care se gasesc in circulatie. In plus, acesti acizi esentiali incetinesc dezvoltarea placilor din artere si reduc inflamatiile din intregul corp. Pentru scaderea colesterolului, modul de administrare a uleiului de krill Neptune Krill Oil 1000 mg este de doua capsule pe zi, pentru o perioada de trei luni de zile.

Dr Oz sprijina neptune krill oil ca remediu natural pentru scaderea colesterolului. Dr Oz este renumit pentru sfaturile pretioase din domeniul nutritiei sanatoase, ale slabirii si sanatatii cardiovasculare. Din acest motiv este printre cei mai respectati doctori si tot din acest motiv majoritatea persoanelor ii asculta sfaturile.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *