Google+ Google Parerile celor care au folosit ulei de krill 1000 mg - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Parerile celor care au folosit ulei de krill 1000 mg

By on July 2, 2013

„Multumesc pentru produsul grozav. Am facut cercetari foarte atente si am descoperit ca acest ulei de krill de 1000 mg este cu mult diferit fara de alte produse care folosesc acest ulei (metoda de extractie este superioara). Sunt foarte multumit de comanda mea, in mare parte si din cauza cresterii naturale a energiei, printre alte beneficii minunate ale produsului.”

„Am folosit ulei de peste pentru cativa ani pentru beneficiile lor multiple in sanatate. Recent, doctorul mi-a recomandat suplimentul pe baza de ulei de krill pentru ca este un antioxidant mult mai puternic. Pe langa faptul ca sunt mult mai usor de inghitit (au o marime mult mai mica) decat suplimentele cu ulei de peste, nici nu trebuie sa iei cantitati la fel de mari.”

„Folosesc suplimentul acesta din cauza raportului bun de pret si calitate. Am fost diagnosticat cu colesterol ridicat in urma cu ceva timp, iar doctorul mi-a recomandat tratament medicamentos care, insa, nu prea a avut mare efect.mi-a recomandat si diverse schimbari in dieta si sa elimin diferite tipuri de alimente, insa nici acestea nu au avut efect prea ideal. Am inceput  sa folosesc suplimentul cu ulei de krill 1000 mg si in cateva saptamani am inceput sa vad rezultatele. Ma mirasem pentru ca am facut o investitie mica, iar rezultatele au fost uimitoare. Acum stiu ce trebuie sa fac pentru a-mi mentine colesterolul sub control si pentru a evita orice alte boli ar putea aparea de pe urma colesterolului ridicat.”
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *