Google+ Google Prospect krill oil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Prospect krill oil

By on March 27, 2013
prospect-krill-oil

In cazul administrarii krill oil se recomanda inceperea cu o doza mai mare pentru primele 30 – 60 de zile, iar apoi reducerea aportului zilnic la un nivel de intretinere. Astfel pentru alinarea simptomelor sindromului premenstrual si pentru beneficiile din timpul ciclului se recomanda cate doua capsule pe zi (1000 mg), iar apoi cate o capsula pe zi.

Pentru a beneficia de actiunile krill oil asupra sanatatii cardiovasculare se recomanda trei capsule pe zi (1500 de grame), iar dupa ce numarul lipidelor a scazut doza se scade la una sau doua capsule pe zi. La unii oameni, aceasta faza poate dura pana la trei – patru luni.

Administrarea clasica a uleiului krill oil este de una – doua capsule pe zi, si se iau cate o capsula dimineata si una la pranz, in timpul mesei sau dupa aceasta.

Cat dureaza un tratament cu krill oil

In mod normal, un tratament krill oil se administreaza pentru cel putin trei luni.

Contraindicatii

Avand in vedere ca este vorba de suplimente nutritionale naturale, acestea nu se recomanda tuturor persoanelor. De exemplu, persoanele care prezinta alergii la fructe de mare sau peste ar trebui sa evite suplimentul sau sa ceara sfatul medicului. Nu se recomanda nici persoanelor insarcinate sau celor care folosesc tratament cu anticoagulante.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

Ultimele Cautari:

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *