Google+ Google Sanatate si frumusete naturala cu krill oil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Sanatate si frumusete naturala cu krill oil

By on March 27, 2013
sanatate-si-frumusete-naturala-cu-krill-oil

Exista un singur supliment natural care iti poate oferi beneficii variate in ceea ce priveste starea de sanatate si frumusete. De fapt, poate ca suna uimitor dar este vorba de krill oil, ulei extras din niste crustacee foarte mici. Totusi, acest tip de ulei a devenit foarte popular din cauza ca este mult mai benefic decat uleiul de peste obisnuit. In plus, uleiul krill oil este folosit si ca supliment si ca inlocuitor pentru uleiurile de peste.

In realitate, krill este numele biologic pentru o specia de crustacee care se aseamana cu crevetii.

Majoritatea krillului folosit pentru acvacultura este colectionat din apele reci Antarctice si din apele din jurul Japoniei. In aceasta tara, krillul este folosit ca un preparat numit okiami. Insa restul lumii il consuma ca supliment, sub forma convenienta a capsulelor. Majoritatea oamenilor folosesc krill oil ca substituit pentru uleiul de peste pentru ca imbunatateste memoria si sistemul nervos, controleaza glicemia si nivelul de colesterol.

5 beneficii ale krill oil:

  1. Un sistem imunitar imbunatatit. Acizii grasi omega 3 sunt foarte buni pentru intarirea imunitatii. Din cauza lor, oameni de toate varstele pot fi mai bine protejati de raceli si virusi.
  2. Alina durerile incheieturilor. Astfel de durere, cauzata de artrita, osteoporoza sau reumatism poate fi redusa semnificativ cu uleiul krilloil.
  3. Sprijina starea de spirit si alina durerile premenstruale.
  4. Imbunatateste sistemul cardiac
  5. Ofera o infatisare mai sanatoasa. Antioxidantii combat daunele create de radicalii liberi care provoaca procesul de imbatranire.




Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *