Google+ Google Tratamente cu ulei krilloil - Ulei de Krill Oil - Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun - Ulei de Krill Oil – Scade Colesterolul Rau si Creste Colesterolul Bun
Citeste

Tratamente cu ulei krilloil

By on March 27, 2013
tratamente-cu-ulei-krilloil

Krill este o crustacee asemanatoare crevetilor care creste din abundenta in ocean. Cei din regiunile mai reci ale oceanului contin mai multi EPA si DHA, aceiasi acizi grasi omega 3 care se gaseste si in uleiul de peste. Uleiul krilloil contine si fosfolipide si antioxidanti, ca de exemplu carotenoida astaxantina.

Anumite cercetari au descoperit ca o dieta bogata in ulei krilloil poate creste semnificativ activitatea antioxidanta si poate scadea potentialele daune ale
radicalilor liberi in ficat.

Suplimentul cu ulei krilloil se foloseste pentru tratarea urmatoarelor conditii de sanatate:

  1. Dismenoree: cate grame pe zi pentru o luna. Ulterior se administreaza 2 grame pe zi incepand cu ziua 8a dinaintea menstruatiei si continuand doua zile dupa inceput. Femeile care au incercat krilloil au raportat dureri abdominale mult mai putin severe.
  2. Colesterol ridicat: intre unul si trei grame pe zi. Intr-un studiu efectuat pe persoane care sufereau de colesterol ridicat sau trigliceride, suplimentarea cu ulei krilloil a scazut nivelul total de colesterol, LDL si trigliceridele, insa a si crescut colesterolul bun HDL.
  3. Hipertrigliceridemia: intre doua si trei grame pe zi. Suplimentele cu ulei krilloil pot scadea nivelul de trigliceride.
  4. Osteoartrita: 300 grame pe zi. Unul dintre studii a aratat o reducere semnificativa a severitatii artritei la persoanele care folosau krilloil.
  5. Sindromul premenstrual: se administreaza ca in cazul dismenoreei. Krilloil trateaza eficient atat simptomele emotionale cat si cele fizice.
Dr Oz va recomanda Neptune Krill Oil produs in Canada. Este cel mai concentrat ulei de krill disponibil in Romania avand o concentratie de 1000 mg la doza zilnica! Aflati mai multe detalii accesand pagina oficiala Neptune Krill Oil – Original din Canada

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *